UAKinogo.com

Енні Голл (1977) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Енні Голл (1977)

Енні Голл (1977)

Дивитися онлайн Енні Голл фільм

Дивитися онлайн «Енні Голл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (266 477 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Енні Голл (1977)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Алві Сінгер - невдаха-комік, який має складний характер і низку невдалої романів. Він зустрічає Енні Голл - чарівну і ексцентричну співачку, яка працює в нічному клубі. Вони закохуються одне в одного і починають жити разом. Але їхній стосунки не такі прості, як здається. Вони мають різні погляди на життя, культуру і секс. Вони часто сваряться, розходяться і знову зливаються.

Вони намагаються зробити своїй роман щасливим і стабільним. Вони відвідують психотерапевтів, беруть участь у різних заходах, подорожують до Лос-Анджелеса і Парижа. Але ніщо не допомагає. Вони усвідомлюють, що їхня любов не може тривати вічно. Вони розривають свої стосунки і залишаються друзями.

Annie Hall / Енні Голл - це романтична комедія режисера Вуді Аллена, яка стала одним з найуспішніших і найулюбленіших творів американського кіно. Фільм заснований на сценарії Аллена і Маршалла Брікмана і отримав чотири премії “Оскар”. Фільм не тільки розважає своїми дотепними діалогами і гумором, але й показує глибину людських почуттів і взаємин.