UAKinogo.com

Шпигун, який мене кохав (1977) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шпигун, який мене кохав (1977)

Шпигун, який мене кохав (1977)

Дивитися онлайн Шпигун, який мене кохав фільм

Дивитися онлайн «Шпигун, який мене кохав» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (109 968 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шпигун, який мене кохав (1977)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Шпигун, який мене кохав" (1977) - це десятий фільм з серії про агента 007 Джеймса Бонда, в якому головну роль виконує Роджер Мур. Режисер фільму - Льюїс Гілберт, а сценарій написав Крістофер Вуд. У фільмі агент 007 отримує завдання розкрити таємничий зникнення британських та радянських підводних човнів, що несуть на борту ядерні ракети. Під час розслідування Бонд стикається з небезпечним злочинцем Карлом Стромбергом (Курд Юргенс) та його жіночою армією.

На своєму шляху агент 007 зустрічає чарівну радянську агентку Аню Амасову (Барбара Бах), яка також розслідує випадки зникнення підводних човнів. Разом вони намагаються розкрити плани Стромберга та врятувати світ від ядерної катастрофи. Завдяки співпраці двох агентів з різних країн, вони долають низку перешкод, відчувають любов та взаємну підтримку на шляху до перемоги над злочинним генієм.

Фільм "Шпигун, який мене кохав" відзначається захоплюючою сюжетною лінією, багатими спецефектами, яскравими персонажами та музичним супроводом з відомою піснею "Nobody Does It Better" у виконанні Карлі Cімон