UAKinogo.com

Звільніть Віллі 2: Нова пригода (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звільніть Віллі 2: Нова пригода (1995)

Звільніть Віллі 2: Нова пригода (1995)

Дивитися онлайн Звільніть Віллі 2: Нова пригода фільм

Дивитися онлайн «Звільніть Віллі 2: Нова пригода» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (18 678 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звільніть Віллі 2: Нова пригода (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Звільніть Віллі 2: Нова пригода” - це сімейна пригодницька драма, що розповідає про подальшу дружбу між хлопчиком Джессі і косаткою Віллі. Два роки після того, як Джессі допоміг Віллі втекти в океан, вони знову зустрічаються на островах Сан-Хуан, де Джессі приїхав на канікули з прийомною сім’єю. Джессі також знайомиться з новими друзями - індіанцем Рендольфом і його онукою Надин, до якої в нього виникають почуття.

Але їхнє спокійне життя порушується, коли на риф наскочить нафтовий танкер і починає тече нафта. Вода забруднюється, а Віллі і його сім’я опиняються у небезпеці. Джессі і його друзі вирішують допомогти китам і врятувати їх від загибелі. Але часу залишається все менше, а противниками стають не тільки нафта, але й жорстокий мисливець за китами, який полює на Віллі.

Фильм “Звiльнiть Вiллi 2: Нова пригода” - це захоплююче продовження фильму “Звiльнiть Вiллi” (1993), яке не залишить байдужим жодного глядача. У фильмi знялися такi знаменитостi, як Джейсон Джеймс Рiхтер, Аугуст Шелленберг, Майкелтi Вiльямсон та iншi. Фанатам сiмейних фильмiв та природи фильм “Звiльнiть Вiллi 2: Нова пригода” сподобається безумовно.