UAKinogo.com

Звільніть Віллі (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звільніть Віллі (1993)

Звільніть Віллі (1993)

Дивитися онлайн Звільніть Віллі фільм

Дивитися онлайн «Звільніть Віллі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (77 448 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звільніть Віллі (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією популярних скетчів з телешоу Saturday Night Live про сім’ю прибульців з планети Ремулак, які мають видовжені черепи. Белдар і Примат Клонон прибувають на Землю з метою підготовки її завоювання, але їх космічний корабель розбивається, і вони опиняються на самоті. Вони швидко адаптуються до людського способу життя, приймаючи ім’я Конон і працюючи на різних посадах. Вони також народжують дочку Конні, яка виростає серед землян.

Фільм розповідає про дружбу між хлопчиком-сиротою Джессі і викраденим з океану косаткою Віллі. Джессі потрапляє до прийомної сім’ї, але не може знайти спільної мови з ними. Він також потрапляє у неприємності з законом, коли робить графіті в аквапарку, де тримають Віллі. Джессі отримує шанс виправитися, якщо буде доглядати за косаткою. Виявляється, що Віллі також почувається самотньо і незадоволено своїм полоном. Джессі і Віллі стають друзями і вчаться розуміти один одного.

Джессі доводиться захищати Віллі від жорстокого власника аквапарку, який хоче позбутися косатки, якщо вона не буде приваблювати глядачів. Джессі допомагає Віллі виконувати трюки і гратися з ним. Вони також отримують підтримку від тренера Рендольфа і прийомної матері Енн. Джессі доводиться прийняти важке рішення, коли доводиться прощатися з Віллі і повернути його до його справжнього дому - океану. Джессі і його друзям організовують сміливий план звільнення Віллі, який потребує багато сил і хоробрості.