UAKinogo.com

Загублене та знайдене (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Загублене та знайдене (2016)

Загублене та знайдене (2016)

Дивитися онлайн Загублене та знайдене фільм

Дивитися онлайн «Загублене та знайдене» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (1 094 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Загублене та знайдене (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Загублене та знайдене - це сімейний пригодницький фільм, знятий режисером Джозефом Ітая за сценарієм його самого та Еріка Кардона. У головних ролях знялися Джастін Келлі, Бенджамін Стокгем, Джейсон Патрік, Селест Дежарден та Кері Елвес. Фільм вийшов на екрани 22 січня 2016 року від студії Voltage Pictures.

Сюжет фільму розповідає про двох братів, Енді та Марка Волтон, які вирушають на все літо до свого дядька Трента, який живе на віддаленому і таємничому острові. Там вони дізнаються про загадку свого дідуся, який зник безвісти і залишив позаду підказки про схований скарб. Брати вирішують розгадати таємницю і вирушають у захоплюючий пошук скарбу, у якому їм допомагає молода місцева жителька Клер. Але на їхньому шляху стоять небезпеки і конкуренти, які також хочуть заволодіти багатством.

Фільм “Загублене та знайдене” - це цікава і захоплююча історія про дружбу, сміливість і силу родинних зв’язків. Фільм наповнений гумором, пригодами, кольоровими образами та чудовою музикою. Це фільм для всієї родини, який неодмінно подарує глядачам гарний настрій та незабутнє враження.