UAKinogo.com

Чому він? (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чому він? (2016)

Чому він? (2016)

Дивитися онлайн Чому він? фільм

Дивитися онлайн «Чому він?» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (114 658 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чому він? (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чому він? (2016) - це комедійний фільм, який розповідає про конфлікт між батьком та бойфрендом його доньки. Головний герой фільму - Нед Флемінг (Браян Кренстон), який є власником друкарні та люблячим батьком. Він разом зі своєю дружиною Барбарою (Меган Маллаллі) та сином Скотті (Гріффін Глюк) вирушає до Каліфорнії, щоб відвідати свою доньку Стефані (Зої Дойч).

Нед не очікує зустрітися з бойфрендом Стефані - Лердом (Джеймс Франко), який є мультимільйонером, власником компанії з розробки відеоігор та ексцентричною особистістю. Нед не може змиритися з тим, що Лерд - непристойний, некультурний та неконтрольований чоловік, який хоче одружитися на його доньці. Лерд намагається здобути схвалення Неда, але все робить не так.

Фільм Why Him? / Чому він? (2016) - це смішна історія про те, як два різних чоловіки повинні знайти спільну мову заради жінки, яку вони люблять. Фільм показує різну реакцію на сучасний світ, молоде покоління та нову технологію. Фільм наповнений гумором, ситуаційними комедіями та елементами драми.