UAKinogo.com

День незалежності 2: Відродження (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » День незалежності 2: Відродження (2016)

День незалежності 2: Відродження (2016)

Дивитися онлайн День незалежності 2: Відродження фільм

Дивитися онлайн «День незалежності 2: Відродження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (180 619 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «День незалежності 2: Відродження (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Двадцять років тому людство відбило напад інопланетян і відсвяткувало свій день незалежності. Але тепер загроза повернулася - і з більшою силою. Новий вид інопланетян прибуває на Землю з метою знищити людську расу і захопити планету. Люди знову змушені об’єднатися, щоб вистояти проти загарбників.

Серед тих, хто готовий захищати Землю, є старі знайомі: президент Вітмор, який пережив психічний шок після контакту з інопланетянами; капітан Хіллер, який загинув у випробуванні нового літака; його син Ділан, який служить у повітряних силах; Девід Левінсон, який очолює програму оборони Землі; і доктор Окун, який прокинувся з коми після двадцяти років.

День незалежності 2: Відродження - це епічний науково-фантастичний фільм, який є продовженням фільму День незалежності (1996). Фільм має багато сцен бойових дій, вражаючих спецефектів і драматичних моментів. У фільмі повернулися багато акторів з першої частини, таких як Білл Пулман, Джефф Голдблюм, Брент Спайнер і інші, а також з’явилися нові обличчя, такі як Лайам Гемсворт, Майка Монро, Села Уорд і інші.