UAKinogo.com

Народжений четвертого липня (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Народжений четвертого липня (1989)

Народжений четвертого липня (1989)

Дивитися онлайн Народжений четвертого липня фільм

Дивитися онлайн «Народжений четвертого липня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (107 865 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Народжений четвертого липня (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Born on the Fourth of July» («Народжений четвертого липня») — кінодрама, основана на автобіографічній книзі Рона Ковіка. Сюжет занурює глядача у складний світ Рона, патріота, що мріє про служіння країні. Вступивши у Військово-Морські Сили США, головний герой стикається із жорстокістю та реальністю В'єтнамської війни.

Поштовхнувшись із трагедією на полі бою, Рон повертається додому як ветеран, поранений душею та тілом. Тут герой зіткнувся із викликами адаптації до мирного життя та з непорозумінням суспільства. Рон Ковік стає голосом тих, хто пережив війну, і змінює своє ставлення до патріотизму та героїзму.

В цій кінодрамі Том Круз виконує одну із найкращих ролей у своїй кар’єрі, відтворюючи внутрішній світ героя з великою глибиною та емоційністю. Фільм «Народжений четвертого липня» – це не лише історія ветерана, а й потужний соціальний коментар, який залишає глядача з багатьма думками про вартість війни та значення героїзму.