UAKinogo.com

Слава (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Слава (1989)

Слава (1989)

Дивитися онлайн Слава фільм

Дивитися онлайн «Слава» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (135 973 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Слава (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про першу в історії США військову частину, що складалася виключно з чорношкірих солдатів. Вони брали участь у Громадянській війні на боці Півночі проти рабовласницької Півдні. Командиром цього полку став молодий ідеалістичний офіцер Роберт Гоулд Шо, який повинен був довести, що чорношкірі солдати не гірші за білих.

Фільм показує життя і боротьбу цих солдатів, які зазнавали дискримінації та утиску не тільки від ворога, але й від своїх союзників. Вони мріяли про свободу і рівність, але зустрічалися з непорозумінням і зневагою. Вони мусили доказувати свою відвагу і готовність жертвувати собою за свою країну.

Фільм досягає свого кульмінаційного моменту, коли полк чорношкірих солдатів отримує наказ штурмувати форт Вагнер, що охоронявся численними і добре озброєними силами Півдня. Це була самогубна місія, яка коштувала життя багатьом з них, але також принесла їм славу і повагу. Glory / Слава (1989) - це захоплюючий історичний драматичний фільм, який вшановує пам’ять про тих, хто помер за свої ідеали.