UAKinogo.com

Жандарм одружується (1968) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жандарм одружується (1968)

Жандарм одружується (1968)

Дивитися онлайн Жандарм одружується фільм

Дивитися онлайн «Жандарм одружується» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (7 936 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жандарм одружується (1968)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є третьою частиною серії про комічні пригоди жандармів з містечка Сен-Тропе. У цьому фільмі головний герой, старший жандарм Людовік Крюшо, закохується у вдову Жозефу Лефевр і вирішує одружитися з нею. Але перед тим він повинен отримати дозвіл від свого начальника, полковника Жерара, і познайомитися з донькою Жозефи, Ніколь.

Однак не все йде за планом. Крюшо стикається з ревнощами Жозефи, яка не довіряє його колегам-жандармам. Він також потрапляє в неприємні ситуації через свою незграбність і необачність. А Ніколь виявляється бунтаркою і фліртує з сином полковника, Франсуа. Крюшо повинен зробити все можливе, щоб врятувати своє весілля і свою репутацію.

Фільм знятий за сценарієм Жана Жиро і режисером Жаном Жиро. У головних ролях - Луї де Фюнес і Клод Жансак. Фільм був випущений у Франції 29 жовтня 1968 року і у СРСР 1 липня 1971 року.