UAKinogo.com

Жандарм і жандарметки (1982) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жандарм і жандарметки (1982)

Жандарм і жандарметки (1982)

Дивитися онлайн Жандарм і жандарметки фільм

Дивитися онлайн «Жандарм і жандарметки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (7 706 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жандарм і жандарметки (1982)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жандарм і Жандарметки (1982) — культовий французький комедійний фільм, перебуває у заключній частині легендарної серії про курйозні пригоди сержанта Крюшо. Помітно відрізняється розширенням головного складу героїв, куди входять чотири молоді жіночі представниці поліцейського звання — жандарметки.

Сміливо включає традиційні елементи комедії заблудження, героїчної відваги та живописних пейзажів Сен-Тропе. Крюшо разом зі своєю командою рішуче намагається пристосувати жандарметок до поліцейського життя, але зустрічається з численними комічними випробуваннями.

Незважаючи на всі незручності та неочікувані незручності, сержант Крюшо та його команда не здаються. Вони зрештою демонструють, що дружба, вірність долі та хоробрість можуть долати будь-які випробування. Загалом, Жандарм і Жандарметки — це яскраве світло комедії, яке продовжує радувати своїми незмінними персонажами та невтомною енергією.