UAKinogo.com

Тернер і Гуч (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тернер і Гуч (1989)

Тернер і Гуч (1989)

Дивитися онлайн Тернер і Гуч фільм

Дивитися онлайн «Тернер і Гуч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (71 866 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тернер і Гуч (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди поліцейського детектива Скотта Тернера, який отримує в спадок непосидючого собаку-масива на ім’я Гуч. Тернер - це педантичний і організований поліцейський, який працює в маленькому містечку, де нічого не відбувається. Але все змінюється, коли його друг Амос Рід - старий судновласник - буває вбитий невідомим злочинцем. Гуч - це єдиний свідок вбивства, але також дуже норовливий і слинний собака, який завдає багато клопоту Тернеру.

Тернер вирішує розкрити злочин і знайти вбивцю свого друга. Для цього він змушений узяти Гуча з собою і спробувати з ним співпрацювати. Але Гуч не слухає Тернера і робить все по-своєму. Вони стають наперекір один одному, але також поступово знаходять спільну мову. Разом вони знаходять сліди вбивці і його замовника - місцевого бандита Крейга Бойетта.

По дорозі до справедливості Тернер і Гуч переживуть багато смішних і небезпечних ситуацій, а також зустрінуть нових друзів і ворогів. Тернер закохається в Емілі Карсон - новенькому ветеринарі, яка допомагає йому доглядати за Гучем. Гуч знайде свою коханку - Каміль - собаку-коллі, яка належить Емілі. А Бойетт буде готувати для них нові пастки і погрози, сподіваючись покласти край їхньому тандему раз і назавжди.