UAKinogo.com

Славні хлопці (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Славні хлопці (1990)

Славні хлопці (1990)

Дивитися онлайн Славні хлопці фільм

Дивитися онлайн «Славні хлопці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.7 (1 156 006 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Славні хлопці (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією книги Ніколаса Піледжі "Wiseguy", яка розповідає про життя і злочинну кар’єру Генрі Гілла, асоціата мафіозного клану Пола Чічеро в Нью-Йорку. Фільм охоплює період з 1955 по 1980 роки, показуючи, як Генрі з маленького хлопчика, захопленого мафією, стає повноправним членом злочинного світу, а потім - інформатором ФБР.

Генрі працює разом з двома своїми друзями - Джиммі Конвеєм, ірландським грабіжником вантажівок, і Томмі ДеВіто, жорстоким і непередбачуваним вбивцею. Вони беруть участь у ряді злочинних операцій: викраденнях, вбивствах, рекетирстві, торгівлі наркотиками. Генрі одружується на єврейській дівчині Карен, яка поступово звикає до його способу життя і стає його партнеркою по злочинах.

Але все змінюється, коли Томмі вбиває "зробленого" чоловіка з конкуруючої сім’ї Гамбіно - Біллі Баттса. Це призводить до того, що Томмі сам стає жертвою помсти. Джиммі і Генрі також опиняються під поглядом ФБР через їх участь у гучному грабежу аеропорту. Генрі стає залежним від кокаїну і починає торгувати ним без дозволу Пола Чичеро. Коли ФБР заарештовує Генрі за наркотики, він усвідомлює, що його колишні друзями хочуть його убити. В результаті він вирішує спрацювати на ФБР і свидчити проти своїх партнеров по мафії.