UAKinogo.com

Залишайся зі мною (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Залишайся зі мною (1986)

Залишайся зі мною (1986)

Дивитися онлайн Залишайся зі мною фільм

Дивитися онлайн «Залишайся зі мною» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (404 336 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Залишайся зі мною (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є драмою про чотирьох друзів - Горді Лачанса, Кріса Чемберса, Тедді Дюшампа і Верна Тессіо - які живуть у маленькому містечку Касл-Рок у штаті Орегон у 1959 році. Вони дізнаються про те, що неподалік від міста знаходиться труп загиблого хлопчика Рея Брауера і вирішують піти на пошуки його. По дорозі вони переживають різні пригоди і небезпеки, а також розкривають свої таємниці і страхи.

Фільм також розповідає про доросле життя Горді, який став відомим письменником. Він згадує своїх друзів після того, як довідався про смерть Кріса, який став адвокатом. Він розуміє, що той літній похід був переломним моментом у його житті і що вони назавжди залишилися з ним у його серці.

Фільм знятий за оповіданням Стівена Кінга “Труп” і режисером Робом Райнером. У головних ролях - Віл Вейтон, Ривер Фенікс, Кори Фельдман і Джеррі О’Коннелл. Фільм був випущений у США 8 серпня 1986 року і у СРСР 1 лютого 1989 року.