UAKinogo.com

Братство справедливості (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Братство справедливості (1986)

Братство справедливості (1986)

Дивитися онлайн Братство справедливості фільм

Дивитися онлайн «Братство справедливості» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (2 116 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Братство справедливості (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про драматичну історію групи студентів середньої школи, які вирішують самостійно боротися з насильством і хуліганством у своєму місті. Дерек (Кіану Рівз) - син багатого підприємця, який очолює таємну організацію під назвою “Братство справедливості”. Вони виступають проти наркотиків, злочинності і корупції, використовуючи насильницькі методи. Вони починають з того, що погрожують і побивають провинившихся учнів і вчителів, але з часом переходять до бомбардувань і вбивств.

Фільм показує, як Дерек і його друзі втрачають контроль над ситуацією і стають самими тими злочинцями, проти яких вони боролися. Дерек поступово усвідомлює свою помилку і намагається зупинити “Братство справедливості”, але вже пізно. Він стикається з опором своїх колишніх товаришів, які не хочуть припиняти свою діяльність. Вони також мають супротивників у поліції і мафії, яким не подобається їхнє втручання. Дерек опиняється у смертельній небезпеці.

Фільм знятий за режисурою Чарльза Бревермана за сценарієм Ноя Джубелайра і Джеффрі Блума. У головних ролях - Кіану Ривз, Лори Лафлін, Кифер Сазерленд і Джо Спано.