UAKinogo.com

Година пік 2 (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Година пік 2 (2001)

Година пік 2 (2001)

Дивитися онлайн Година пік 2 фільм

Дивитися онлайн «Година пік 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (221 700 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Година пік 2 (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Година пік 2” - це захоплююча і смішна екшн-комедія про двох детективів, які борються з міжнародною злочинністю. Вони - Лі і Картер. Він - майстер бойових мистецтв і агент Гонконгської поліції. Він - балакучий і харизматичний коп з Лос-Анджелеса. Вони - найкращі друзі і напарники, але також найбільші суперники.

Фільм розповідає про пригоди Лі і Картера, які вирушають до Гонконгу на відпочинок. Але їхні плани порушуються, коли вони стають свідками вбивства двох американських митників, які розслідували справу про контрабанду фальшивих грошей. Вони виявляють, що за цим стоїть небезпечний злочинець Ріккі Тан, який має зв’язок з минулим Лі. Вони повинні знайти його і зупинити його плани.

Фільм “Година пік 2” - це справжнє свято для любителів гострих вражень і гумору. Ви побачите багато ефектних сцен, боїв, перегонок і вибухів. Ви почуєте багато жартів і дотепів від головних героїв. Ви насолодитесь грою акторів, особливо Джекі Чана і Кріса Такера, які грають Лі і Картера. Фільм “Година пік 2” - це розвага на всі смаки!