UAKinogo.com

Година пік (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Година пік (1998)

Година пік (1998)

Дивитися онлайн Година пік фільм

Дивитися онлайн «Година пік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (270 380 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Година пік (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Година пік - це американська комедійна бойова стрічка, в якій головні ролі виконали Джекі Чан та Кріс Такер. Вони грають незграбних поліцейських, яким доручено врятувати доньку китайського дипломата, викрадену злочинним угрупованням.

Фільм починається в Гонконзі, де інспектор Лі (Чан) успішно зупиняє контрабанду цінних китайських артефактів. Два роки потому Лі прилітає до Лос-Анджелеса, щоб допомогти своєму другові - консулу Хану (Тзи Ма), чия одинадцятирічна донька Су Юн (Джулія Х’ю) була захоплена в заручники. Однак ФБР не хоче, щоб Лі втручався в їхню справу, і партнером для нього призначають детектива Картера (Такер) - балакучого та самовпевненого копа, який має лише одне завдання - тримати Лі подалі від розслідування.

Але Картер і Лі не збираються слухатися наказів і починають своє власне розслідування. Вони доводять, що викрадення Су Юн пов’язане з її батьком, який має свідчити проти колишнього китайського генерала і нинішнього лідера мафії Джунтао (Кен Люн). У ході своїх пригод Картер і Лі стикаються з багатьма небезпеками, а також з культурними розбіжностями та особистими симпатіями. Вони повинні довести, що разом вони сильніші, ніж окремо, і врятувати Су Юн, перш ніж буде запізно.