UAKinogo.com

Де моя тачка, чувак? (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Де моя тачка, чувак? (2000)

Де моя тачка, чувак? (2000)

Дивитися онлайн Де моя тачка, чувак? фільм

Дивитися онлайн «Де моя тачка, чувак?» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (140 866 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Де моя тачка, чувак? (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите безглузді комедії про двох дурнів, які потрапляють у неймовірні пригоди, то фільм “Де моя тачка, чувак?” для вас. Це історія про Джессі (Аштон Катчер) і Честера (Шон Вільям Скотт), які прокидаються після дикої вечірки і не можуть згадати, де вони залишили свою машину. А разом з нею - і подарунки для своїх подруг-близнюків Ванди і Вілми, яким вони хотіли зробити сюрприз на річницю.

В пошуках свого авто, вони зустрічають найрізноманітніших персонажів: транссексуального стриптизера, який преслідує їх за валізу з украденими грошима, групу фанатиків, які шукають інопланетний апарат “Континуум Трансфункціонер”, два загони справжніх прибульців у людському обличчі, китайського кравця, який говорить кантонською мовою, зен-майстра Нельсона і його канаболюбного пса Джекала, прекрасну Крісті Бонер, її агресивного бойфренда Томмі і його друзів, пару жорстоких поліцейських детективів і самотнього французького фермера-страусовода П’єра.

Фільм повний абсурдного гумору, пародій на жанри наукової фантастики і бойовиків, смішних ситуацій і дурниць. Ви будете сміятися від початку до кінця, спостерігаючи за пригодами Джессі і Честера, яким доведеться не тільки знайти свою тачку, але й врятувати свої життя, життя своїх подруг і навіть усю Всесвіт. Але найголовніше - вони можуть отримати свою “спеціальну нагороду” від Ванди і Вілми.