UAKinogo.com

Пункт призначення (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пункт призначення (2000)

Пункт призначення (2000)

Дивитися онлайн Пункт призначення фільм

Дивитися онлайн «Пункт призначення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (257 865 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пункт призначення (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Final Destination / Пункт призначення - це жахливий трилер, який розповідає про групу підлітків, які врятувалися від авіакатастрофи. Головний герой Алекс Брауннінг - студент, який мав передчуття про те, що літак, на якому вони летіли, вибухне. Він переконав своїх друзів та декількох інших пасажирів вийти з літака. Але це була лише початок їхнього кошмару.

Алекс дізнається, що вони всі повинні були загинути на літаку, а тепер смерть полює на них. Вони починають помирати один за одним у дивних та жахливих обставинах. Алекс намагається знайти спосіб вижити та зупинити смерть. Але чи можна обдурити долю?

Final Destination / Пункт призначення - це фільм про страх, напруження та драму. Режисер Джеймс Вонг створив захоплюючий та шокуючий фільм, який не дає спокою глядачеві. Актори Девон Сава, Елі Лартер, Керр Сміт та інші грають свої ролі переконливо та емоційно. Цей фільм є одним з найкращих у жанрі жахів.