UAKinogo.com

Мисливець і Снігова королева (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливець і Снігова королева (2016)

Мисливець і Снігова королева (2016)

Дивитися онлайн Мисливець і Снігова королева фільм

Дивитися онлайн «Мисливець і Снігова королева» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (111 305 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливець і Снігова королева (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мисливець і Снігова королева (2016) - це фентезійний екшн-пригодницький фільм, який є продовженням фільму Snow White and the Huntsman / Білосніжка та мисливець (2012). Головний герой фільму - Ерік (Кріс Хемсворт), який є мисливцем та захисником королівства. Він повинен зіткнутися з двома злими сестрами - Равенною (Шарліз Терон) та Фреєю (Емілі Блант), які мають надприродні сили.

Равенна - колишня зла королева, яка була убита Білосніжкою. Але вона воскресає за допомогою чарівного дзеркала та прагне помститися. Фрея - молодша сестра Равенни, яка має здатність керувати льодом. Вона створює своє власне королівство на півночі та навчає мисливців боротися за неї. Одними з її учнів були Ерік та Сара (Джессіка Честейн), які закохалися одне в одного, але були розлучені Фреєю.

Фільм Мисливець і Снігова королева (2016) - це захоплюючий фільм про те, як любов може перемогти зло. Фільм наповнений гарною акторською грою, вражаючими спецефектами та красивими костюмами. Фільм показує різні аспекти життя мисливця - його минуле, сучасне та майбутнє.