UAKinogo.com

За прірвою у житі (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » За прірвою у житі (2017)

За прірвою у житі (2017)

Дивитися онлайн За прірвою у житі фільм

Дивитися онлайн «За прірвою у житі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (9 972 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «За прірвою у житі (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «За прірвою у житі» розповідає про життя і творчість одного з найвидатніших американських письменників XX століття – Джерома Девіда Селінджера (Ніколас Холт). Він став світово відомим завдяки своєму роману «Над прірвою у житі», який вийшов у 1951 році і став голосом цілого покоління. Роман розповідає про пригоди і роздуми підлітка Голдена Колфілда, який втратив віру в суспільство і шукає сенс у своєму існуванні.

Фільм базується на книзі «Дж.Д. Селінджер. Людина, що йшла через жито» Кеннета Славенского (Кевин Спейси) і охоплює період з 1939 по 1965 роки. У цей час Селінджер переживав багато подій, які вплинули на його особистість і творчий стиль. Він навчався у Колумбійському університеті, де зустрів свого ментора – письменника Уїта Бернетта (Виктор Гарбер), брав участь у Другій світовій війні, де бачив жахи нацизму і загинув його друг – Ернест Хеммингуей (Адам Бас), закохувався у красуню Оону О’Нейл (Зої Дойч), яка покинула його заради Чарлі Чапліна (Девид Бамбер), публікував свої оповідання у журналі «The New Yorker», де сперечався з редактором Густавом Роббенсом (Хоуп Девис), і нарешті досяг успіху з «Над прирвою у житi», але не змiг витримати тиску слави і вирiшив вiдiйти вiд свiту.

«За прирвою у житi» – це фiльм про те, як народжуються шедеври лiтератури.