UAKinogo.com

Пробудження / Пасажири (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пробудження / Пасажири (2016)

Пробудження / Пасажири (2016)

Дивитися онлайн Пробудження / Пасажири фільм

Дивитися онлайн «Пробудження / Пасажири» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (406 610 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пробудження / Пасажири (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Пробудження” - це захоплююча і романтична фантастика про двох пасажирів космічного корабля, які прокидаються зі сну на 90 років раніше. Джим і Аврора - одні з п’яти тисяч людей, які летять на нову планету для початку нового життя. Вони повинні були спати у капсулах гібернації до кінця польоту, але через несправність системи вони опиняються на кораблі без можливості повернутися до сну. Вони знаходять один одного серед безкраїх просторів космосу і закохуються.

Але їхнє щастя не триває довго. Вони дізнаються, що корабель зазнає все більше пошкоджень і загрожує руйнацією. Вони повинні виявити причину несправності і врятувати себе і всіх інших пасажирів. Вони також стикаються з етичним дилемою: чи можна розбудити когось із сну, щоб не бути самотнім? Чи можна пробачити тому, хто це зробив? Чи можна жити з вибором, який змінив долю?

Фільм знятий за сценарієм Джона Спейтса і режисерством Мортена Тильдума. У головних ролях знялися Дженніфер Лоуренс, Кріс Пратт, Майкл Шин і Лоуренс Фішберн. Фільм є цікавим і емоційним твором, який не залишить байдужими любителів жанру фантастики і романтики.