UAKinogo.com

Люди Ікс: Апокаліпсис (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Люди Ікс: Апокаліпсис (2016)

Люди Ікс: Апокаліпсис (2016)

Дивитися онлайн Люди Ікс: Апокаліпсис фільм

Дивитися онлайн «Люди Ікс: Апокаліпсис» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (436 232 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Люди Ікс: Апокаліпсис (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Люди Ікс: Апокаліпсис” - це захоплюючий фантастичний бойовик про супергероїв, які повинні зупинити древнього мутанта, що загрожує знищити світ. Апокаліпсис - перший і найпотужніший мутант, який народився ще в давньому Єгипті і володіє безліччю здібностей. Він пробуджується в 1983 році після тисячолітньої сплячки і бачить, що світ переповнений конфліктами і несправедливістю. Він вирішує створити новий порядок, в якому лише сильні мутанти будуть жити, а слабкі - гинути.

Для свого плану він збирає чотирьох вершників - могутніх мутантів, яким він надає ще більше сили. Серед них - Магнето, який втратив свою родину і знову став злочинцем; Шторм, яка контролює погоду; Архангел, який має крила з металу; і Псайлок, яка володіє телекінезом і телепатією. Разом вони починають руйнувати світ, але на їхньому шляху стають Люди Ікс - команда мутантів, які прагнуть миру і співжиття з людьми.

Фільм є дев’ятою частиною франшизи “Люди Ікс” і продовженням фільму “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”. У головних ролях знялися Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Оскар Айзек і Ніколас Холт. Режисером фільму виступив Браян Сингер.