UAKinogo.com

Марс атакує! (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Марс атакує! (1996)

Марс атакує! (1996)

Дивитися онлайн Марс атакує! фільм

Дивитися онлайн «Марс атакує!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (229 334 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Марс атакує! (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Марс атакує!" (1996) - це кінострічка, що поєднує в собі наукову фантастику та чорний гумор, під керівництвом талановитого режисера Тіма Бертона. Глядачі стають свідками прибуття марсіан на Землю, які початково вдають, що мають мирні наміри. Однак згодом виявляється, що ці інопланетяни прагнуть лише руйнації та панування над людством.

Зображені в кінострічці марсіанські інопланетяни володіють яскравим та ексцентричним стилем, характерним для творчості Тіма Бертона. Їхні химерні зовнішність та безжальні дії викликають страх, але одночасно пародіюють класичні фільми про інопланетних загарбників. Глядачі спостерігають, як Земля веде відчайдушну боротьбу проти марсіан, а різноманітні персонажі зіштовхуються з божевільними випробуваннями та катастрофами.

Фільм відзначається зірковим акторським складом, який включає Джека Ніколсона, Гленн Клоуз, Денні ДеВіто, та багатьох інших. Завдяки своєму кумедному та сатиричному підходу до жанру наукової фантастики, "Марс атакує!" є водночас дотепною пародією та пошаною до класичних фільмів про інопланетних інвазій.