UAKinogo.com

101 далматинець (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 101 далматинець (1996)

101 далматинець (1996)

Дивитися онлайн 101 далматинець фільм

Дивитися онлайн «101 далматинець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (112 201 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «101 далматинець (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “101 далматинець” (1996) - це сімейна комедія, яка є ремейком однойменного мультфільму від студії Дісней. Фільм розповідає про пригоди двох далматинців Понго і Пердити, які стають батьками 15 милих щенят.

Фільм починається з того, що Понго знайомить свого господаря Роджера (Джефф Деніелс) з Анітою (Джоелі Річардсон), яка має собачку Пердиту. Між людьми і собаками спалахує кохання, і вони одружуються. Але їх щастю загрожує Круелла Де Віль (Гленн Клоуз) - жорстока і алчна модельєр, яка мріє зшити собі шубу з шкурок далматинців. Коли вона довідається, що у Пердити народилося 15 щенят, вона наймає двох гангстерів, щоб викрасти їх.

Понго і Пердита не збираються здаватися і вирішують врятувати своїх дітей. За допомогою “собачого телефону” вони знаходять слід злочинців і вирушають на пошуки. По дорозі до них приєднуються інші собаки, коти, коні і птахи, які хочуть допомогти. Але часу у них мало, бо Круелла не зупиниться ні перед чим, щоб отримати свою шубу.