UAKinogo.com

Сфера (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сфера (2017)

Сфера (2017)

Дивитися онлайн Сфера фільм

Дивитися онлайн «Сфера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (93 579 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сфера (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Меє Холланд - молода дівчина, яка отримує роботу своєї мрії в найпотужнішій технологічній компанії світу - The Circle. За допомогою своєї подруги Енні вона стає співробітницею служби підтримки клієнтів і знайомиться з геніальними засновниками компанії - Еймоном Бейлі та Томом Стентоном. Вони пропонують їй взяти участь у новаторському експерименті, який розширить межі приватності, етики і свободи людини.

Меє погоджується стати першою людиною, яка буде постійно транслювати своє життя через камери SeeChange - маленькі пристрої, що можуть бути розміщені будь-де і передавати високоякісне відео в режимі реального часу. Вона стає популярною серед користувачів соцмережі TrueYou, створеної Тай Лафайтом - таємничим програмістом, який не задоволений тим, як його ідея перетворилася на глобальний контроль. Меє починає впливати на життя і майбутнє своїх друзів, сім’ї і всього людства.

The Circle / Сфера - це технотрилер за однойменним романом Дейва Еггерса. У головних ролях - Емма Вотсон, Том Генкс, Джон Бойега, Карен Гиллан, Еллар Колтрейн, Паттон Освальт, Гленн Хедлі і Білл Пакстон. Фільм розповідає про світ, де технології дають можливість спостерігати за кожним кроком людини і де секрети стають небезпечними.