UAKinogo.com

Мізері (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мізері (1990)

Мізері (1990)

Дивитися онлайн Мізері фільм

Дивитися онлайн «Мізері» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (213 704 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мізері (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Заворожливий, психологічно напружений та моторошний – словами не передати всіх емоцій, які спонукає пережити стрічка "Мізері". У центрі подій - знаменитий письменник Пол Шелдон, що стикається з найбільшим кошмаром свого життя. Вдавання у нього зникло, а за звичайними фразами сховано кричущий страх. Сюжет обволікає глядача холодками, роблячи його свідком жахливих випробувань.

Анні Вілкс - далеко не звичайна жінка. Манія величі та фанатична прихильність до творчості Шелдона туманять розум, адже саме її руки обіймають біль та жах, що виливаються на головного героя. За маскою стурбованої фанатки ховається зловісна тварина, готова знищити все на своєму шляху. Відповідальність за власні дії їй чужа, втім знищення - те, що наповнює життя цієї таємничої особистості.

Режисерська майстерність Роба Райнера розкриває глибини людської психіки, де страх, відчай та безсилля тісно переплетені з безмежною жагою влади та контролю. Кеті Бейтс у ролі Анні Вілкс і Джеймс Каан як Пол Шелдон дарують неперевершені акторські роботи, пориняючи у свої персонажі з головою.