UAKinogo.com

Рембо ІІІ (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рембо ІІІ (1988)

Рембо ІІІ (1988)

Дивитися онлайн Рембо ІІІ фільм

Дивитися онлайн «Рембо ІІІ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (132 455 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рембо ІІІ (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джон Рембо - колишній спецназовець, який живе у віддаленому монастирі в Таїланді. Він відмовляється від насильства і присвячує себе медитації і допомозі монахам. Але його спокійне життя переривається, коли до нього приїжджає його старий друг і командир - полковник Троутман. Він пропонує Рембо взяти участь у секретній операції в Афганістані, де СРСР веде жорстоку війну проти повстанців-муджахедів.

Рембо відмовляється йти з Троутманом і каже, що він не хоче боротися більше. Але коли Троутман потрапляє в полон до радянського генерала Зайсена, який хоче використати його як заручника і примусити його розкрити плани США, Рембо змінює свою думку. Він вирішує врятувати Троутмана і допомогти афганським повстанцям. Він летить до Пакистану, де зустрічається з представником муджахедів - Масудом.

Рембо і Масуд пробираються до Афганістану і починають свою місію. Вони знаходять табір Зайсена і нападають на нього. Рембо звільняє Троутмана і разом з ним бореться проти радянських солдат і гелікоптерів. Вони також отримують підтримку від інших муджахедів, які приходять на допомогу. В кульмінаційному моменті Рембо знищує головний гелікоптер Зайсена за допомогою ракетниці. Вони втікають з Афганістану і прощаються з Масудом. Вони повертаються до США як герої.