UAKinogo.com

Поліцейські (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поліцейські (1997)

Поліцейські (1997)

Дивитися онлайн Поліцейські фільм

Дивитися онлайн «Поліцейські» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (96 956 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поліцейські (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Поліцейські» розповідає про конфлікт між шерифом маленького містечка і корумпованими поліцейськими з Нью-Йорка, які живуть у ньому. Шериф Фредді Гефлін — добрий і простодушний чоловік, який завжди мріяв стати поліцейським, але не зміг через втрату слуху в одному вусі. Він поважає і захоплюється своїми сусідами-поліцейськими, які вважають його слабаком і нехтувально називають «Поліцейськими». Але коли один з них вбиває двох чорношкірих пасажирів на мосту, а потім зникає, Фредді починає розслідування, яке руйнує його ілюзії про своїх кумирів.

Фредді допомагає лейтенанту Мо Тілдену з внутрішньої служби безпеки Нью-Йорка, який підозрює, що поліцейські з містечка замовчують правду про злочин. Вони виявляють, що поліцейські причетні до багатьох корупційних схем і злочинних домовленостей. Фредді також розуміє, що його кохана Лиз Рандоне, яку він колись врятував в автокатастрофе, страждає в шлюбі з жорстоким і невірним поліцейським Джої Рандоне. Фредді стикається з небезпекою і приниженням від своїх колег по служби, але не здається і продовжує боротися за справедливость.