UAKinogo.com

Інтерв'ю з Вампіром (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інтерв'ю з Вампіром (1994)

Інтерв'ю з Вампіром (1994)

Дивитися онлайн Інтерв'ю з Вампіром фільм

Дивитися онлайн «Інтерв'ю з Вампіром» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (325 753 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інтерв'ю з Вампіром (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Інтерв’ю з вампіром - це фільм 1994 року, екранізація однойменного роману Енн Райс. Фільм розповідає про життя Луї де Пуант дю Лак, який став вампіром у 1791 році за волею іншого вампіра, Лестата. Луї розповідає свою історію сучасному журналісту, який записує її на магнітофон. Луї згадує своє минуле, свої почуття, свої страждання і свої пригоди.

Фільм показує, як Луї намагався зберегти людськість у своєму новому стані, відмовляючись вбивати людей і шукаючи сенс у своєму існуванні. Фільм також показує, як Лестат був жорстоким і безсердечним наставником для Луї, який часто зневажав його слабкості. Фільм розкриває, як Луї і Лестат створили третього вампіра, маленьку дівчинку Клаудію, яка назавжди залишилася у тілі п’ятирічної дитини. Фільм також показує, як Луї знайшов кохання у особі Арманда, стародавнього вампіра, який очолював театр вампірів у Парижі.

Фільм є захоплюючим і атмосферним твором, який переносить глядача у різні епохи і місця. Фільм також є філософським і психологічним дослідженням тем темряви, смертності, самотності і бажання. У фільмі грають Бред Пітт, Том Круз, Крістен Данст, Антоніо Бандерас і Крістен Слейтер. Фільм отримав хороші відгуки від критиків і був номінований на два Оскари за кращий арт-дирекшн і кращий оригинальний саундтрек.