UAKinogo.com

Піднесення Юпітер (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Піднесення Юпітер (2015)

Піднесення Юпітер (2015)

Дивитися онлайн Піднесення Юпітер фільм

Дивитися онлайн «Піднесення Юпітер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (189 330 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Піднесення Юпітер (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Jupiter Ascending / Піднесення Юпітер (2015) - це фантастичний бойовик про долю звичайної дівчини, яка стає спадкоємицею могутньої міжзоряної династії. Головна героїня - Юпітер Джонс, яка працює прибиральницею та не підозрює про своє походження. Її життя змінюється, коли на Землю прибуває Кейн Вайз - генетично модифікований воїн, який має захистити Юпітер від небезпеки.

Виявляється, що Юпітер - нащадок Абрасаксів, найвпливовішої родини у Всесвіті, яка контролює планети та використовує їх ресурси для продовження свого життя. Однак не всі Абрасакси раді зустріти свою сестру. Брати Балем та Тітус хочуть позбутися Юпітер, щоб захопити її спадок - Землю. Юпітер та Кейн повинні вступити в боротьбу з ними, а також з іншими силами, які прагнуть знищити людство.

Фільм Jupiter Ascending / Піднесення Юпітер (2015) - це захоплююча подорож по галактикам, наповнена екшном, романтикою та вражаючими спецефектами. Фільм створений режисерами-братами Вачовскими, відомими за такими фільмами як Матриця та Облачний атлас. У головних ролях знялися Міла Куніс, Ченнінг Татум, Едді Редмейн та Шон Бін.