UAKinogo.com

Ронін (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ронін (1998)

Ронін (1998)

Дивитися онлайн Ронін фільм

Дивитися онлайн «Ронін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (185 201 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ронін (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Ronin / Ронін (1998) розповідає про небезпечну місію групи найманців, які намагаються викрасти таємничу валізу, яка цікавить ірландських терористів і російську мафію. Найманці - це колишні спецагенти, які залишилися без господаря і працюють за гроші. Їх називають ронінами - самураями без господаря. Їх збирає ірландська жінка Дейдре, яка дає їм завдання і не розкриває зміст валізи.

Найманцям доводиться здолати багато перешкод, пасток і зрад, щоб виконати місію. Вони переслідують і переслідуються по всій Європі, влаштовуючи захоплюючі погоні на автомобілях і збройні сутички. В ході подій виявляється, що один з найманців - Грегор - працює на свою руку і хоче продати валізу росіянам. Іншим доводиться об’єднатися, щоб зупинити його і довести справу до кінця.

Фільм Ronin / Ронін (1998) - це захоплюючий екшн-трилер, який тримає глядача в напрузі до останньої хвилини. Режисер Джон Франкенгеймер створив атмосферний і реалістичний фільм, який демонструє майстерну роботу оператора, актора і каскадера. У головних ролях знялися Роберт Де Ніро, Жан Рено, Наташа МакЕлгон і Стеллан Скарсгард. Фільм отримав високу оцінку критиками і глядачами і став класикою жанру.