UAKinogo.com

Ганнібал (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ганнібал (2001)

Ганнібал (2001)

Дивитися онлайн Ганнібал фільм

Дивитися онлайн «Ганнібал» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (276 549 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ганнібал (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ганнібал - це фільм-трилер, який є продовженням культового “Мовчання ягнят”. Головний герой - доктор Ганнібал Лектер, геніальний психіатр і канібал-серійник, який втік з в’язниці і живе під іншим ім’ям в Італії. Але його минуле не дає йому спокою, і він знову потрапляє в поле зору агента ФБР Кларисси Старлінг, яка колись розмовляла з ним про вбивцю Баффало Білла.

Однак Старлінг не єдина, хто полює на Ганнібала. Один з його колишніх жертв, мільярдер Мейсон Вергер, хоче помститися за те, що Лектер змусив його з’їсти власне обличчя. Вергер наймає детектива Пацці, щоб знайти Ганнібала і доставити його до його ранчо, де він планує покарати його жахливим чином. Пацці розпізнає Ганнібала за допомогою винагороди, яку виставило ФБР, але не знає, на що насправді підписався.

Ганнібал - це фільм про кошмари і спокуси, про любов і ненависть, про гуманність і жорстокість. Фільм має багато шокуючих сцен і не рекомендується для слабкодухих. Але фільм також має свою естетику і філософію, які притягують глядача до свого загадкового і харизматичного антигероя. Ганнібал - це фільм, який не залишить вас байдужими.