UAKinogo.com

Французький зв'язковий (1971) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Французький зв'язковий (1971)

Французький зв'язковий (1971)

Дивитися онлайн Французький зв'язковий фільм

Дивитися онлайн «Французький зв'язковий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (123 827 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Французький зв'язковий (1971)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм заснований на реальній історії про найбільшу операцію по вилученню героїну в США. Головними героями є два поліцейські з Нью-Йорка, Джиммі Дойл і Бадді Руссо, які виявляють, що в місто прибуває велика партія наркотиків з Марселя. Вони починають слідкувати за підозрюваними і розкривають складну мережу контрабандистів, яку очолює харизматичний француз Ален Шарньє.

Дойл і Руссо ризикують своїм життям і кар’єрою, щоб зупинити наркоторговців. Вони стикаються з багатьма перешкодами: корупцією, бюрократією, пастками і погонями. Одна з найзнаменитіших сцен фільму - це погоня за метро, коли Дойл на автомобілі переслідує вбивцю Шарньє, який викрав поїзд. Фільм вражає своєю реалістичністю, динамічним монтажем і напруженою атмосферою.

Фільм отримав високу оцінку критиків і глядачів і став одним з найуспішніших бойовиків 1970-х років. Він був номінований на дев’ять премій “Оскар” і виграв п’ять, включаючи найкращий фільм, найкращого режисера і найкращого актора (Джин Гекмен). Фільм також отримав премії “Золотий глобус”, “БАФТА” і “Едгар”. У 1975 році була знята продовження фільму - “Французький зв’язковий 2”. У 2005 році фільм був включений до Національного реєстру фільмів США як культурно значущий.