UAKinogo.com

З Росії з любов'ю (1963) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » З Росії з любов'ю (1963)

З Росії з любов'ю (1963)

Дивитися онлайн З Росії з любов'ю фільм

Дивитися онлайн «З Росії з любов'ю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (136 206 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «З Росії з любов'ю (1963)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Секретний агент Ямес Бонд повинен виконати небезпечну місію в Стамбулі: допомогти дефекторці з Радянського Союзу Татяні Романовій викрасти шифрувальний пристрій “Лектор”, який може розкрити державні таємниці. Але це не просто розвідувальна операція, а хитра пастка, підготовлена злочинною організацією СПЕКТР, яка хоче помститися Бонду за смерть їхнього агента Доктора Но.

Бонд і Романова потрапляють у переслідування та засідки ворожих агентів: жорстокої колишньої полковниці СМЕРШ Рози Клебб, яка має отруйний шпиль у черевику; геніального шахового гросмейстера Кронштейна, який розробив план убивства Бонда; і безжального вбивці Дональда “Реда” Гранта, який маскується під союзника Бонда. Чи зможе Бонд врятувати себе і свою кохану від смертельної небезпеки?

From Russia with Love / З Росії з любов’ю - це другий фільм у серії про пригоди Ямеса Бонда, знятий за однойменним романом Іена Флемінга. Це захоплюючий шпигунський трилер, повний екшену, інтриги та романтики. Фільм отримав високу оцінку критиків і глядачів, а також премію BAFTA за найкращу кінематографію.