UAKinogo.com

Операція Ентеббе (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Операція Ентеббе (2018)

Операція Ентеббе (2018)

Дивитися онлайн Операція Ентеббе фільм

Дивитися онлайн «Операція Ентеббе» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (16 093 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Операція Ентеббе (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про реальну операцію «Шарова молния», яка відбулася в 1976 році. Тоді терористи з Революційних клітин та Народного фронту звільнення Палестини захопили літак Air France, що летів з Тель-Авіва до Парижа, і вимагали викупу за звільнення заручників. Літак був спрямований до Ентеббе, Уганда, де його зустрів диктатор Іді Амін.

Уряд Ізраїлю вирішив не погоджуватися на умови терористів і планував сміливу військову операцію по звільненню заручників. Прем’єр-міністр Іцхак Рабин і міністр оборони Шимон Перес мали розбіжності щодо стратегії дій, але в кінцевому підсумку дали дозвіл на ризиковану місію. Командос Ізраїлю проникли на аеродром Ентеббе і влаштували штурм літака.

Фільм показує не тільки подробиці операції, але і мотиви та емоції терористів, зокрема Вильфріда Безе та Бріггите Кульман, які були членами ультралевого руху в Німеччині. Фільм також демонструє хореографовану танцювальну постановку, яка символізує напруження та конфлікт між сторонами.