UAKinogo.com

Малголленд драйв (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малголленд драйв (2001)

Малголленд драйв (2001)

Дивитися онлайн Малголленд драйв фільм

Дивитися онлайн «Малголленд драйв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (356 648 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малголленд драйв (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дивовижний шедевр Девіда Лінча, Mulholland Dr., переносить глядача у заплутаний лабіринт свідомості й несвідомості. Вирішальними стають не лінійні сюжетні зв’язки, але емоційний настрій, що панує у кадрах. Пориньте у безодню голлівудських мрій, де реальність зливається з фантазією.

Головна героїня, Бетті, приїздить до Голлівуда з надією здійснити свою мрію стати актрисою. Приголомшливий пейзаж Лос-Анджелеса згортається в темний, звивистий шлях, що веде до загадкових таємниць, що виринають із безодні підсвідомості. Опинившись у центрі цього дивовижного калейдоскопа подій, Бетті переживає страх, збентеження, кохання й розпач.

Mulholland Dr. - фільм, що залишає глядача у роздумах, занурюючи у густу атмосферу ностальгії, таємничості та мрій. Створений Девідом Лінчем, майстром сюрреалізму, цей кінопроект обіймає непередбачуваність людської психіки й викликає потребу переглядати його знову та знову, спостерігаючи за прихованими деталями й нюансами.