UAKinogo.com

Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо (1991)

Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо (1991)

Дивитися онлайн Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо фільм

Дивитися онлайн «Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (20 724 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нео-вестерн байкерська драма розповідає про двох старих друзів, які вирішують вчинити грабіж, щоб врятувати своє улюблене місце зустрічей - бар Рок-н-рол. Гарлі Девідсон - самотній рокер, який не розлучається зі своїм мотоциклом. Ковбой Мальборо - вмілий стрілець і більярдист, який цитує свого батька. Вони - круті, сміливі і незалежні.

Але їхній план зазнає невдачі, коли вони дізнаються, що в охоронцевому автомобілі банку не гроші, а новий смертельний наркотик - Кристал Сон. Банк хоче повернути свою власність і наймає на них жорстоких наємників. Тепер Гарлі і Мальборо стають метою для переслідування і вбивства.

Гарлі і Мальборо мають боротися за своє життя і захистити своїх друзів. На їхньому шляху стоять погоні, перестрілки, вибухи і пастки. Але вони також отримують допомогу від привабливих жінок: Верджинії Слім - механіка і коханки Гарлі; і Кимико - красуні-азіатки, яка працює у бар Рок-н-рол. Дивіться фільм Harley Davidson and the Marlboro Man / Гарлі Девідсон та ковбой Мальборо (1991) і дізнайтеся, чи зможуть герої вижити і зупинити розповсюдження наркотику!