UAKinogo.com

Дівчина з тату дракона (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дівчина з тату дракона (2011)

Дівчина з тату дракона (2011)

Дивитися онлайн Дівчина з тату дракона фільм

Дивитися онлайн «Дівчина з тату дракона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (464 432 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дівчина з тату дракона (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дівчина з тату дракона (2011) - це кримінальний трилер за мотивами однойменного роману шведського письменника Стіга Ларссона. Головні герої - журналіст Мікаель Блумквіст та комп’ютерний хакер Лісбет Саландер - повинні розкрити таємницю зникнення дівчини 40 років тому.

Фільм починається з того, що Мікаеля звинувачують у наклепі на впливового бізнесмена. Він отримує пропозицію від старого промисловця Генріка Вангера, який хоче, щоб Мікаель дослідив справу про зникнення його племінниці Харрієт у 1966 році. Мікаель погоджується на умовах, що Генрік допоможе йому очистити своє ім’я.

Фільм розповідає про розслідування Мікаеля та Лісбет, яка допомагає йому з комп’ютерними питаннями. Вони виявляють, що справа пов’язана з серійним вбивцею, який вбивав жінок за біблійними мотивами. Вони також стикаються з небезпекою та насильством від родини Вангер, яка має багато темних секретів.