UAKinogo.com

Оселя зла: Фінальна битва (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Оселя зла: Фінальна битва (2016)

Оселя зла: Фінальна битва (2016)

Дивитися онлайн Оселя зла: Фінальна битва фільм

Дивитися онлайн «Оселя зла: Фінальна битва» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (95 096 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Оселя зла: Фінальна битва (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Еліс (Мілла Йовович) - єдина вижила після того, як людство зазнало поразки від живих мерців. Тепер їй потрібно повернутися туди, де все почалося - до Лабораторії в Ракун-Сіті, де корпорація Амбрела готує свій останній удар проти залишків людей. Еліс отримує допомогу від Червоної Королеви (Евер Андерсон) - штучного інтелекту, який створив Амбрела і який хоче зупинити своїх творців.

Еліс зустрічається з Клер Редфілд (Алі Лартер) - своєю старою подругою і лідером опору. Вони об’єднуються з іншими бійцями, щоб прорватися до Лабораторії. По дорозі вони зустрічають багато небезпек, включаючи мутантних створінь і смертельні пастки. Еліс також доводиться знову стикнутися з доктором Айзексом (Іен Глен) - головним злодієм Амбрели, який має свою армію клонованих солдат.

Еліс доходить до Лабораторії і дізнається правду про своє минуле і про походження Т-вірусу. Виявляється, що вона - клон дочки засновника Амбрели Джеймса Маркуса (Марк Сімпсон), яка страждала від невиліковної хвороби. Т-вірус був створений для її лікування, але перетворився на біологічну зброю. Еліс також доводиться битися з Айзексом і його наймогутнішим мутантом - Тираном. Еліс має не багато часу, щоб розповсюдити антивірус і покласти край епохи Амбрели.