UAKinogo.com

13 екзорцизмів (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 13 екзорцизмів (2022)

13 екзорцизмів (2022)

Дивитися онлайн 13 екзорцизмів фільм

Дивитися онлайн «13 екзорцизмів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (568 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «13 екзорцизмів (2022)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трилер, який занурює глядача в світ демонології та екзорцизму. Головний герой фільму - отець Марко, який є одним з найвидатніших екзорцистів у католицькій церкві. Він отримує завдання визволити від злого духа тінейджерку Лауру, яка починає дивно поводитись. Але виявляється, що це не простий випадок одержимості, а частина більшого плану, який загрожує всьому людству.

Отець Марко доводиться звернутися за допомогою до своїх колег - отця Лукаса та отця Габріеля, які також мають досвід у проведенні екзорцизму. Разом вони намагаються розгадати таємницю, хто стоїть за цим злом та як його зупинити. Вони виявляють, що Лаура - це одна з тринадцяти осіб, які були обрані для виконання ритуалу, який має викликати Антихриста на Землю. Їм залишається мало часу, щоб врятувати душі цих людей та запобігти апокаліпсису.

Фільм 13 екзорцизмів (2022) - це захоплюючий фільм, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Фільм має багато сцен жаху, які не залишать байдужими навіть найвитриваліших глядачів. Фільм також порушує питання віри, сумління та свободи волі. Фанати жанру хоррор не повинні пропустити цей фантастичний фільм.