UAKinogo.com

Стукіт у двері (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стукіт у двері (2023)

Стукіт у двері (2023)

Дивитися онлайн Стукіт у двері фільм

Дивитися онлайн «Стукіт у двері» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (98 941 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стукіт у двері (2023)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Апокаліптичний трилер від знаменитого режисера М. Найт Ш’ямалана, який знайомий глядачам за такими фільмами, як «Шосте чуття», «Невразливий» та «Спліт». Фільм розповідає про сімейну пару, яка вирішує відпочити в хижині посеред лісу разом з їхньою прийомною дочкою. Але їхнє спокійне життя перетворюється на жах, коли до них вриваються чотири озброєні незнайомці, які стверджують, що світ стоїть на межі знищення.

Незнайомці вимагають від сім’ї зробити неможливий вибір: врятувати одного з них або померти всі разом. Вони кажуть, що це єдиний шанс запобігти апокаліпсису, який спричинить невідома сила. Сім’я опиняється у пастці, не знаючи, кому довіряти і що робити. Часу на роздуми залишається все менше, а стукоти у дверях стають все гучнішими.

Фільм «Стукіт у двері» - це захоплююча історія про боротьбу за виживання, про любов і жертву, про те, що ми готові зробити заради своїх близьких.