UAKinogo.com

Росомаха (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Росомаха (2013)

Росомаха (2013)

Дивитися онлайн Росомаха фільм

Дивитися онлайн «Росомаха» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (468 293 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Росомаха (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Росомаха - це екшн-фільм про супергероя з коміксів Marvel Comics, який має надздібність регенерації та адамантієві кігті. Фільм розповідає про подорож Росомахи (Х’ю Джекман) до Японії, де він зустрічається зі своїм старим другом Яшідою (Хал Яманоучі), який пропонує йому зняти його невмирущість. Росомаха також знаходить любов у особі Маріко (Тао Окамото), онуки Яшіди, яка є спадкоємицею великої корпорації.

Фільм є шостою частиною франшизи X-Men, яка почалася з фільму “Люди Ікс” (2000). Фільм також є продовженням фільму “Люди Ікс: Початок. Росомаха” (2009), який розповів про минуле Росомахи. Фільм був знятий режисером Джеймсом Менголдом за сценарієм Марка Бомбека та Скотта Френка. Фільм мав участь Стена Лі, спiвтворця Росомахи, як виконавчого продюсера.

Фiльм отримав позитивний вiдгук вiд критикiв та глядачiв, яким сподобалися сюжет, акторська гра, екшн-сцени та атмосфера. Фiльм став одним з найкасовiших фiльмiв 2013 року та отримав одну номiнацiю на Оскара за найкращий звуковий монтаж.