UAKinogo.com

Непрохані (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Непрохані (2009)

Непрохані (2009)

Дивитися онлайн Непрохані фільм

Дивитися онлайн «Непрохані» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (81 265 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Непрохані (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Непрохані" (2009) - це моторошна і напружена історія про двох сестер, що намагаються розгадати таємницю своєї нової сім'ї. Після того, як Анна (Емілі Браунінг) повертається додому після перебування в психіатричній клініці, вона дізнається про загибель своєї матері і починає підозрювати свого батька та його нову наречену. Разом зі своєю сестрою Алекс (Аріелл Кеббель), вони вирішують розібратися з моторошними подіями, що оточують їхнє життя.

Анна та Алекс відчайдушно намагаються виявити правду, розкриваючи мрачні секрети своєї давно забутої минулості. Відправляючись у жахливу подорож по своїх спогадах, вони зіштовхуються зі страхітливими відкриттями, що можуть змінити їхнє життя назавжди. Чи зможуть сестри впоратися з власними демонами, або ж вони зануряться у вир зневіри і втрати?

Режисери Чарльз і Томас Гард - брати, що займаються кінематографом - наділяють цю історію емоційною глибиною і напруженими моментами. Вони майстерно ведуть глядача через лабіринт страху, містики і трагедії. У цьому психологічному трилері грані між реальністю і фантазією стираються, викликаючи в глядачів сильні емоції та постійне перебування в напруженості. "Непрохані" (2009) - це захоплюючий, моторошний і незабутній фільм.