UAKinogo.com

Бої без правил (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бої без правил (2017)

Бої без правил (2017)

Дивитися онлайн Бої без правил фільм

Дивитися онлайн «Бої без правил» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (24 017 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бої без правил (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Бої без правил” (2017) - це сурова біографічна драма, яка розповідає про англійського боксера Біллі Мура, який потрапив у тайську в’язницю за наркотики. Фільм заснований на однойменній книзі Біллі Мура, в якій він описав свої страшні переживання в одному з найжорстокіших місць ув’язнення в світі.

Фільм показує, як Біллі Мур намагається вижити в умовах насильства, знущань і переповнення. Він страждає від залежності від наркотиків, які він купує у інших в’язнів, але це тільки поглиблює його проблеми. Єдиним способом для нього вирватися з цього пекла є зайняття муай-тай - тайським боксом, який дозволяє йому брати участь у турнірах і отримувати певні пільги. Але для цього йому доведеться довести свою силу і мужність перед суперниками і наглядачами.

Фільм “Бої без правил” - це не тільки захоплюючий спортивний трилер, але і глибокий психологічний портрет людини, яка бореться за свою гідність і свободу. Режисер фільму Жан-Стефан Совер створив реалістичний і безкомпромісний образ тайської в’язниці, де немає милосердя і правосуддя. Головну роль у фільмі зіграв Джо Коул, який переконливо передав емоції і перетворення свого героя. Фанатам жанру “бойовик” фільм “Бої без правил” точно сподобається.