UAKinogo.com

Добровольці мимоволі (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Добровольці мимоволі (1981)

Добровольці мимоволі (1981)

Дивитися онлайн Добровольці мимоволі фільм

Дивитися онлайн «Добровольці мимоволі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (75 374 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Добровольці мимоволі (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Всела комедія, що розповідає про двох друзів, Джона і Рассела, які вирішують приєднатися до армії США, коли їх життя приносить неприємні сюрпризи. Він натхненний класичними комедіями про пригоди і дружбу, та одночасно гостро сатиризує мілітаристичні стереотипи та підходи до навчання військових.

Незабаром після того, як Джон і Рассел приєднуються до армії, вони зіштовхуються з жорстокістю та суворістю військової дисципліни. Він готовий знайти вихід з будь-якої ситуації, а його вічний оптимізм захоплює інших рекрутів. Завдяки їхньому винахідливому і вільному дусі, вони перетворюють навчальний процес на справжнє свято життя і дружби, викликаючи в інших солдатів бажання боротися за своє щастя та свободу.

Фільм "Добровольці мимоволі" – це історія про силу дружби, любов до життя і віру в себе. Він пропонує глядачам сміливе і незалежне бачення армії, де герої долають перешкоди, опираючись на свою віру та дружбу. З неймовірною гумористичною грою акторів, зокрема Білла Мюррея, Гарольда Реміса та Джона Кенді, фільм став класикою американської комедії 1980-х років.