UAKinogo.com

Колонія Дігнідад (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Колонія Дігнідад (2015)

Колонія Дігнідад (2015)

Дивитися онлайн Колонія Дігнідад фільм

Дивитися онлайн «Колонія Дігнідад» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (54 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Колонія Дігнідад (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Колонія Дігнідад (2015). Це захоплюючий трилер про подвиги любові і боротьби за свободу. Фільм заснований на реальних подіях, що відбувалися в Чилі в 1973 році під час воєнного перевороту генерала Піночета. Фільм розповідає про долю німецької пари, Лени і Даніеля, які опиняються в полоні таємної поліції і потрапляють у Колонію Дігнідад - місце страху і насильства.

Колонія Дігнідад - це немецьке поселення в Чилі, яке очолював Пауль Шефер, колишній офіцер вермахту і лідер секти. В Колонії Дігнідад Шефер створив свою диктатуру, покарання і тортури. В Колонії Дігнідад також проводилися жорстокі експерименти над полоненими і дитячою працею. В Колонії Дігнідад неможливо було втекти або зв’язатися з зовнішнім світом.

Фільм “Колонія Дігнідад” - це сильна драма про силу людського духу і небезпеку тоталітаризму. Фільм має чудовий акторський склад, який включає Емму Уотсон, Даніеля Брюля і Микаеля Нюквиста. Фільм також має гарну камерну роботу і музику, які передають напруження і емоції персонажів. Фільм є важливим свідченням про трагедію, яка сталася в Чилі, і про тих, хто не здалася перед нею.