UAKinogo.com

Кров'ю і потом: Анаболіки (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кров'ю і потом: Анаболіки (2013)

Кров'ю і потом: Анаболіки (2013)

Дивитися онлайн Кров'ю і потом: Анаболіки фільм

Дивитися онлайн «Кров'ю і потом: Анаболіки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (218 642 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кров'ю і потом: Анаболіки (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Кров'ю і потом: Анаболіки" (2013) - це кримінальна чорна комедія режисера Майкла Бея, заснована на реальних подіях. Фільм розповідає історію трьох культуристів, які живуть у Маямі і прагнуть втілити в життя свою власну американську мрію. Вони розуміють, що їм потрібно змінити своє життя, щоб досягти бажаного успіху та багатства. Це призводить до того, що вони організовують непрофесійний і безумний план викрадення та вимагання від одного з їх багатих клієнтів. Чи зможуть вони втекти від своєї злочинної долі?

На чолі групи стоїть Деніель Луго, який прагне змінити своє життя від початку і зробити це будь-якою ціною. Він спокушає своїх товаришів по тренажерному залу, Пола Дойла та Едраіна Дорбала, зігравши на їхніх слабкостях і амбіціях. Разом вони вплутуються в хаос, насилля та злочин, доводячи ситуацію до крайності. Чи вдасться їм здійснити свою мрію, або ж їхні дії призведуть до катастрофічних наслідків?

"Кров'ю і потом: Анаболіки" - це фільм, що поєднує в собі елементи кримінальної драми, чорної комедії та саркастичних коментарів про американське суспільство. Завдяки відмінному акторському складу, який включає Марка Волберга, Дуейна "Скалу" Джонсона та Ентоні Макі, фільм передає атмосферу безумства та надії, що панують у цьому неординарному світі.