UAKinogo.com

Інструкція з виховання мажорів (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інструкція з виховання мажорів (2021)

Інструкція з виховання мажорів (2021)

Дивитися онлайн Інструкція з виховання мажорів фільм

Дивитися онлайн «Інструкція з виховання мажорів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (6 353 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інструкція з виховання мажорів (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Pourris gates / Інструкція з виховання мажорів (2021) розповідає про пригоди трьох братів-близнюків, які живуть розкішним життям у Парижі. Вони мають все, що можна побажати: гроші, славу, красу та безліч дівчат. Але одного дня їхній батько, власник великої корпорації, вирішує покарати своїх розбещених синів за їхню безвідповідальну поведінку.

Він наймає суворого вихователя, який має навчити братів поважати людей, працювати та цінувати життя. Вихователь переводить їх з розкішної вілли в скромну квартиру, забирає у них усе майно та змушує їх працювати на різних низькооплачуваних роботах. Брати опиняються у ситуаціях, яким ніколи не зазнавали: вони стикаються з боргами, конфліктами, небезпекою та коханням.

Чи зможуть вони адаптуватися до нового життя? Чи зміняться їхні цінності та характери? Чи вдасться їм повернути свою колишню славу та багатство? Фільм Pourris gates / Інструкція з виховання мажорів (2021) - це комедія про те, як іноді потрібно втратити все, щоб знайти себе.