UAKinogo.com

Паркленд (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Паркленд (2013)

Паркленд (2013)

Дивитися онлайн Паркленд фільм

Дивитися онлайн «Паркленд» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (16 699 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Паркленд (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви цікавитеся історією і політикою, то цей фільм для вас. Parkland / Паркленд (2013) - це фільм про те, що відбувалося в дні вбивства президента США Джона Кеннеді в Далласі 22 листопада 1963 року. Фільм розповідає про долю різних людей, які були причетні до цього трагічного події або стали свідками його. Фільм базується на книзі Вінсента Бугліосі “Чотири дні в листопаді”.

Головні герої - це лікарі і медсестри лікарні Паркленд, куди були доставлені поранений Кеннеді і його вбивця Лі Гарві Освальд; агенти секретної служби і ФБР, які намагалися розслідувати злочин і захистити сім’ю президента; родина Освальда, яка не могла повірити в його провину; а також Абрахам Запрудер, любительський оператор, який зняв на камеру момент убивства.

Parkland / Паркленд (2013) - це фільм про те, як одна подія змінила хід історії і життя багатьох людей. Фільм показує, як люди реагують на шок і трауму, як вони долають страх і сум, як вони шукають правду і справедливості. Фільм має сильний емоційний заряд і реалістичну зйомку, а також чудовий акторський склад, до якого входять Зак Ефрон, Біллі Боб Торнтон, Марсія Гей Гарден і Пол Джаматті.